Drømmen om et teltliv ble kortvarig

Etter 3 måneder måtte Simon Urdal og Samuel Årikstad gi opp drømmen om et liv i telt.

En minnerik tur for Simon og Samuel. (Foto: Sørnett arkiv)

 

I fjor høst meldte Sørnett at kameratene Samuel Årikstad og Simon Urdal gjorde et telt i Jegersberg om til en bolig . Til tross for at Samuel måtte dra noen uker før, så ble Simon i skogen helt frem til jul. Nå jobber Samuel i Oslo og Simon studerer sosionom på UIA.

– Samuel måtte dra tidligere på grunn av jobben, sier Simon Urdal.

Selv måtte Simon ta seg ett par netter hos seg selv i Desember fordi han hadde eksamen, men reiste ut i skogen igjen etter eksamen for å fullføre overnattingen.

Mange gode minner sitter igjen hos Simon, og de fleste av dem omhandler den tiden han hadde sammen med Samuel. Simon husker best da de pratet, spiste og badet i det kalde vannet sammen på kveldene. Det er også et godt minne da vi gikk inn til Jegersberg sammen og månen lyste opp som om det var gatelys i skogen.

Simon forteller at han flyttet hjem til sine foreldre etter turen, og at det var godt å sove i egen seng. Med seg hjem fra turen fikk han med seg gode erfaringer som hvor fint det er ute i naturen og hvordan skogen forandrer seg i løpet av høsten. Han fikk også oppleve hvordan det var å leve på en enklere måte uten strøm.

Vi får nok ikke oppleve noen tur med guttene igjen med det første.

– Siden Samuel bor i Oslo blir det vanskelig å få til en slik tur, så vi har ingen videre planer om å gjøre dette igjen, sier Simon.