Hvem kan vippe Iphone ned fra tronen?

Har Apple-telefonen Iphone 3GS endelig møtt sin overmann?

Nokia, HTC og Samsung har i det siste sluppet smarttelefoner som skal, i følge produsenten kunne konkurrere med den populære Iphone. Men har de virkelig det som skal til? Vi har testet tre smarttelefoner for å se om noen kan slå den mektige Iphone ned fra tronen. Resultatene var overraskende.

Nokia N97 – God, men ikke god nok

nokian97black
ALLE FOTO: Flickr.com

Nokias nye flaggskip kommer godt ut, og fastholder plassen som en av de beste mobiltelefonene på markedet i år. Den Terningkast 5har like mye internminne som Iphone, et godt kamera, berøringskjerm, utskyvbart tatstatur, bra videopptak og er alt i alt en god telefon som vil dekke de fleste behov. Den når derimot ikke helt opp i testen vår grunnet et par funksjoner vi savner på en telefon til fem tusen kroner. Les hele testen av Nokia N97 her.

HTC Hero – Den nye superhelten

HEROwhite1

HTCs nye telefon kommer med det nye operativsystemet Android som er utviklet av Google. Dette er med på å gjøre telefonen meget brukervennelig. Telefonen er en spennende tilvekst til mobilverdenen, og vi trekker særlig frem Terningkast 5hastigheten på telefonen i bruk, de gode menyene og muligheten til å gjøre telefonen din så personlig som du overhodet ønsker. Telefonen kommer godt ut og er den telefonen i testen som gir deg mest for pengene, kanskje bortsett fra testvinneren. Les hele testen av HTC Hero her.

Samsung Omnia HD – Kongen inntar sin rettmessige plass

omniahandred

Denne nye trykkfølsomme telefonen fra Samsung gir deg alt du kan tenke deg i en mobiltelefon. Den har blant annet et terningkast6veldig godt kamera, krystallklar skjerm, masse lagringskapasitet og alt annet du kan tenke deg. Vi tør å påstå at det ikke finnes en mer komplett mobiltelefon på markedet til dags dato. Les hele testen av Samsung Omnia HD her.

Les hvorfor du skal velge Omnia HD over Iphone her.

[poll id=»3″]