Øygospel på Flekkerøya

Til helgen er arrangementet Øygospel i gang igjen. - I år er det mye å glede seg til sier, informasjonsansvarlig Magne Tønnesen.

Øygospel. Foto: Privat

 

Torsdag 29. mai starter festival Øygospel på Flekkerøya. Informasjonsansvarlig Magne Tønnesen kan fortelle at de venter rundt 3500 mennesker.

Liten nedgang

– I 2012 satte vi deltaker-rekord på 5000 mennesker. Da hadde vi kanskje større artister. Det er ikke lett å få tak i de største navnene, men vi føler at alt er på plass til en strålende øygospel i år også.

Noe for alle

– I år er det Rap-gruppa LZ7 og Chris McClarney som er de største navnene. Dette er noe å glede seg til, sier Tønnesen.

– På Øygospel er det musikk og arrangementer for alle og enhver. Du kan høre både rap, rock og lovsang. Vi har plass til alle og tror det vil bli en hyggelig opplevelse uavhengig av alder.

 

Hans Petter Martinsen. Foto: Privat

Rus-seminar

Hans Petter Martinsen  har tidligere vært en av Norges mest beryktede torpedoer. Han hadde en lovende karriere som bokser fremfor seg, men det var før rusen tok overhånd. Rusen ledet han inn i et hardbarka kriminelt miljø. På seminaret, lørdag 31. mai, vil han fortelle om hvordan veien fra et liv preget av rus, vold og hat har blitt til et liv fylt av kjærlighet, tilgivelse og forkynnelse.

Festival-Øygospel varer fra 31. mai til 1. juni.