To store navn som trekkplaster

Karrieredagen på UiA har i år leid inn Robert Stoltenberg og Odd-Bjørn Hjelmeset for å trekke studenter.

Håpefull: Daglig leder Alexander Rønningen håper på høyt oppmøte hos studentene. Her fra arrangementet i 2012. Foto: Karrieredagen/Facebook

– I år har vi leid inn to store navn, hvor en starter dagen og den andre avslutter. Dette håper vi kan være med på å holde studentene der hele dagen. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på dette, forteller daglig leder for Karrieredagen UiA Alexander Rønningen.

Unik mulighet for studenter

Karrieredagen på Universitetet i Agder, campus Kristiansand, arrangeres for å gi studenter og bedrifter muligheten til å knytte kontakter med hverandre. Det er særlig aktuelt for studenter ved Handelshøyskolen og fakultetet for samfunnsvitenskap. I fjor deltok 26 bedrifter. Tallet har økt til 28 påmeldte bedrifter til årets karrieredag som går av stabelen onsdag 8.oktober.

– Jeg vil anta at det er mellom 2000-3000 studenter innom på Universitetet denne dagen, sier Rønningen.

Bidrar med underholdning

Komiker Robert Stoltenberg er leid inn for å ha regien på bedriftspresentasjonene til hovedsponsorene. Odd-Bjørn Hjelmeset skal ha motivasjonsforedrag på slutten av dagen. Rønningen håper dette kan være et trekkplaster for studentene.

– Bedriftspresentasjoner kan være litt kjedelig. Derfor har vi i år leid inn en komiker som forhåpentligvis kan gjøre det mer underholdende, sier han.

 

Hjemmesiden til Karrieredagen UiA Kristiansand finner du ved å klikke på denne lenken.