Nok et godt år for Vinhøst

Det populære arrangementet hvor vin og mat er i fokus hadde større oppslutning enn noen gang før.

Vinhøst var en stor suksess (Foto: Fast Forward Event Productions)

Fra 6. – 12 oktober samlet flere av Kristiansands mest populære resturanter seg for å lære engasjerte kunder om vin og god mat.  Prosjektleder i «Vinhøst», Henning Vestavik, er fornøyd, men ikke overrasket over populæriteten til arrangementet.

– Folk vil jo gjerne at noe skjer. Denne tiden på året er jo relativt kjedelig, så derfor laget vi da en festival. De fleste er jo glad i god mat og drikke.

«VinHøst» ble arrangert for skjette år på rad. Arrangementet har hatt bedre oppslutning i år enn de har hatt tidligere.

– Vi har hatt vinkurs og vinmesser. Her kan folk lære om forskjellige viner og hva slags mat som passer til. Vi har hatt en vinstaffet som vi kaller «Le tour de wine».  Det blir mer og mer populært med mat og vin, og kan man lære og ha det gøy samtidig, forklarer Vestavik.

Alkohol-loven gjør det vanskelig for «VinHøst» å reklamere med fremtidige arrangementer. Likevel satser prosjektlederen på at det blir en større suksess til neste år.

– Vi viser jo til arrangementet i resturantguiden. Det er ingen drikketvang under arrangementet. Man kan bli med for å spise og lære. Neste år vil vi utvide så vi får plass til flere deltakere, for i år var det faktisk folk som ikke kom med.