Hva er «det perfekte liv»?

Agder teaters nye forestilling setter fokus på hvordan kvinner tenker i dagens samfunn. "Det perfekte liv" setter lys på dette med humor og musikk.

– Vi vil at alle skal kunne kjenne seg igjen i alle karakterene og alle de små problemene som er store problemer for oss i Norge, sier Caroline Glomnes Johansen. Hun håper også at publikum blir litt mer fornøyd med sine egne liv etter å ha sett forestillingen.

Kjente skuespillere

Forestillingen vil stå ferdig den 21 Januar i Kilden. Da vil den ha europapremiere etter og ha blitt vist i både Australia og i New York. Agders nye teatersjef Birgit Amalie Nilssen har fått med seg Mia Gundersen, Caroline Glomnes Johansen, Elisabeth Moreng og Jannike Kruse til denne storsatsingen.

I denne humoristiske musikalen får du ett innblikk i fire kvinners liv, og selve stykke har en undertone med ulykkelig ting. Det de vil vise er at vi ikke har det så ille i Norge som mange kanskje føler at vi har. Budskapet vil være å få frem at vi i Norge strever for mye etter å være perfekte i forhold til hva media fremstiller som perfekt.

Spente skuespillere: Teatersjef Birgit Amalie Nilssen (t.v) og skuespillerne Elisabeth Morseng, Caroline Glomnes Johansen og Mia Gundersen (t.h) er klare for forberedelsene til forestillingen. Foto: Knut Fosdahl.

Nordmenn streber for mye

– Vi vil vise at det uperfekte kan være det perfekte. Man vet ikke hvor lykkelig man er for man streber etter ting som nesten er umulig å oppnå, forteller skuespiller Elisabeth Moberg.

Det var stor konkurranse for å få disse rollene, skuespillerne måtte både ha sterke personligheter og ha en råbra sangstemme.

Ettertraktede roller 

Mia Gundersen føler seg heldig som har fått en så populær og ettertraktet rolle.

– Det er ikke veldig mange samtidskvinneroller som handler om hva som foregår med kvinner akkurat nå, så vi føler oss heldige, sier Mia Gundersen.