Klart for sesongavslutning

Det er kun to kamper igjen av årets Tippeliga-sesong. Startspiller Espen Hoff tror ikke det er noe problem for troppen å motivere seg for sesongavslutningen.

Se reportasjen her:

 

– Det er opp til spillerne å motivere seg for sesongavslutningen, fortalte Start-trener Mons Ivar Mjelde til Sørnett etter onsdagens treningsøkt.

Det er kun to kamper igjen av sesongen, og Start har vist en nedadgående formkurve med tap i de siste to kampene mot Aalesund og Lillestrøm.

Mjelde tror hele laget ønsker å snu trenden i de siste oppgjørene mot Sandnes Ulf og Vålerenga.

– Både jeg og guttene ønsker å avslutte sesongen sterkt. Vi blir ekstra tent av tapene våre de siste to kampene.

Kan nå målsettingen

Før sesongstart uttalte Mjelde at en plassering blant de åtte beste i Tippeligaen var en av sesongens målsettinger. Med gode resultater i de siste rundene kan klubben oppnå nettopp dette.

Espen Hoff er blant de mest målfarlige spillerne denne sesongen og tror de siste kampene kan bety mye for helhetsinntrykket av sesongen.

– Det står om seks poeng og vi ligger jevnt med lagene rundt oss på tabellen, hvis vi vinner de to siste kampene kan vi klare en god plassering, forteller Hoff.

– Sett under ett har vi gjort en grei sesong, men vi skulle gjerne vært mer stabil i prestasjonene.

Ser fram mot neste sesong

Starts kaptein Håkon Opdal har vært skadet og utilgjengelig for spill i flere måneder. Han er enig med Hoff at prestasjonene har variert for mye, og tror klubben har en del å jobbe med før neste sesong-

– I en del perioder har vi levert langt under forventet, så vi har en utfordring med å skape mer stabilitet i spillet vårt inn mot neste sesong. Vi må få grunnprinsippene i spillet vårt til å stemme bedre, uttaler Opdal til Sørnett.