Gleder seg til premiere

Birgit Amalie Nilssen er spent før premieren på "Det perfekte liv" nå på onsdag. Det blir hennes første stykke siden hun tok over som teatersjef i januar.

Alt er klart til premieren på onsdag 21.januar
Fv: Mia Gundersen, Jannike Kruse, Elisabeth Moberg, Caroline Glomnes Johansen. Foto: pressefoto Kilden
Birgit Amalie Nilssen. Foto: pressefoto Kilden

– Alt er i rute og vi er veldig spente, forteller Nilssen. Dette blir hennes første stykke etter hun tok over som teatersjef i 2015 og hun forteller til Sørnett at hun gru-gleder seg. – Jeg har sommerfugler i magen, ler hun.

Førstkommende onsdag er det premiere på «Det perfekte liv» på Kilden teater og konserthus. Musikalen handler om fire venninner som deler det aller meste. Møtestedet deres er en av karakterenes, Emma (spilt av Mia Gundersen), kafé. Der har de drukket uendelig mange kopper kaffe over både tårer og latter. Agder teater har gjort om hele Teater- og Operasalen til Emmas kafé i anledning «Det perfekte liv». Publikum inviteres til å delta på kafeen. Arrangementsiden til Kilden sier dette om stykket: «Det perfekte liv gir deg den sanne historien om hva som skjuler seg bak… «og så levde de lykkelig i alle sine dager». De fire hovedrollene blir spilt av Mia Gundersen (Emma), Elisabeth Moberg (Beate), Jannike Kruse (Janne) og Caroline Glomnes Johansen (Kine). Stykket er regissert av kildens egen teatersjef Birgit Amalie Nilssen. Premieren er utsolgt og billettene til de videre stykkene både 22, 23 og 24. januar er så å si utsolgt også.