Mjelde har stortro på midtstopper Ray De John (23)

- På videoene vi har sett fra Turun ser det ut som om han spiller for tre, sier treneren.

«Alex» under onsdagens morgentrening.                                                        Foto: Ron Henning Sundvor

IK Start har nå den amerikanske forsvarsspilleren Alexander Ray De John (23) på prøvespill, og Start Trener Mons Ivar Mjelde(47) har veldig stor tro på spilleren, selv om han i fjor spilte for finske Turun som kom sist på tabellen med et snitt på nesten to mål imot hver kamp.

– Å linke det med Alex blir feil ut i fra de videoene vi har sett. Det er i hvert fall ikke han sin feil at de kom sist i fjor, for å si det slik, sier Mjelde.

«Alex» fikk først noen dagers prøvespill, og trenerne sier at han bare er her for å prøve seg til å begynne med, og at de kommer til å samle seg og ta en beslutning når det blir aktuelt.

Han spilte på onsdagens morgentrening midtstopper, men han kan også spille back. Han byttet lag ofte på spilløvelelsen for å spille mot forskjellige motspillere, og gjorde en god figur både på bakken og i lufta.

På torsdag reiser Start til Midtjylland i Danmark for å trene og spille kamp mot den danske serielederen. Mjelde sier at planen er at Alex blir med laget for å spille kampen. Mer om turen kan du lese her.

 

Er det denne videoen Mons Ivar Mjelde har sett?