Politiloggen Kristiansand 23. til 27. januar

Gensertyveri på Hennes & Mauritz.

Tirsdag 27. januar

22.45: En person innbrakt til arresten etter å ha laget bråk på en cafe i sentrum.

12.05: Tyveri fra Hennes og Mauritz. Kjent gjerningsmann på 40 år stjal genser og løp fra butikken. Forholdet ble anmeldt.

11.45: Huseier overrasker dame inne i leilighet i Setesdalsveien. Døren var brutt opp og gods samlet i bag. Damen stakk fra stedet, men ble anmeldt.

 

Mandag 26. januar

20.38: En person ble anmeldt for å ha ringt inn falsk nødmelding til 113 (akuttmedisinsk kommunikasjonssentral) og oppgitt falsk personalia til politiet. Ble arrestert.

17.20: Politiet hentet inn en person som kom i land med Superspeed. Han var kontrollert av tollvesenet. Var i besittelse av mindre mengder narkotika.

17.15: Trafikkulykke i Kuliaveien. To biler var involvert. Nødetater rykket ut til stedet, men det var ikke personskader. Bergingsbil fjernet bilen.

13.10: Melding om person på biblioteket i Kristiansand som kaster opp og nekter å gå. Politiet må bortvise mann på 19 år, mens andre må tørke opp.

11.02: Mann (31) pågrepet for brudd på besøksforbud overfor annen person. Fikk forkynt besøksforbudet i går. Mistenkte ble også søndag pågrepet for det samme. Dro rett fra politistasjonen og brøt besøksforbudet igjen. Han er nå satt inn i arrest.

06.23: Kjevikveien v/avkjørsel til flyplassen. Trafikkulykke med lastebil og personbil. Nødetatene til stedet. En person kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Trafikken går forbi ulykkesstedet, men noe tregt.

05.00: Lumber. Legemsbeskadigelse/knivstikking. Kvinne (47) hentet av ambulanse med kutt i arm og ben. Ikke alvorlige skader. Mann (64) pågrepet.  I tillegg innbringes to andre menn på 58 og 60 år som vitner i saken. Samtlige involverte var beruset.

 

Søndag 25. januar

02.33: Mann slått ned i Markensgate. Fornærmede kjørt til sykehus for sjekk. Gjerningsmann pågrepet og innsatt i arrest.

00.52: Melding om bråk ved utested i sentrum. En mann pågrepet og anmeldes for ordensforstyrrelser.

00.19: Melding om bråk ved utested i sentrum. Tre personer bortvist fra stedet. To personer innbrakt og satt i arrest.


Lørdag 24. januar

23.13: Melding om butikktyveri fra matbutikk i sentrum. Politi til stedet. En person pågrepet og anmeldt.

21.33: Rv 41 , Tveit, Randesund. Melding om bil som har kjørt av veien. Fører kom seg ut og løp fra stedet. Politipatrulje med hund ble sendt til stedet.

20.39: Melding om bil som sladdet i området Fiskebrygga. Politiet var på stedet og stanset bilen. Fører ble anmeldt.

02.14: Bråkete person ved utested i Kristiansand. Nektet å etterkomme pålegg, så ble innbragt av politiet.

 

Fredag 23. januar

23.44: Melding om bråk fra fest på en adresse i sentrum. Politi til stedet. En person bortvist fra Kristiansand sentrum resten av natten.

23.21: Flere meldinger om støy/bråk fra adresse i Vågsbygd. Politiet kjørte til stedet og dempet festen.

21.44: Melding om overstadig beruset person ved utested i sentrum. Politiet til stedet og kjørte vedkommende hjem (bor i sentrum).

03.28: Publikum meldte om ruteknusing og innbrudd på gang i Parkvesenets lokaler på Lund i Kristiansand. Patrulje var på stedet få sekunder etter. I det samme stakk tyven i parkvesenets bil. Politiet lå på hjul i moderat hastighet. Isete vinduer så tyven kjørte med hodet ut av vindu, mens han røkte hasj. Kjørte inn blindvei og stoppet i snøfonn. Mann på 29 år pågrepet.