Enter the ad code for 468x60 ad spot

“Spis for 100″ er i gang

Av Lena Hustvedt Send e-post til forfatteren og Bjørn Kristian Nyland Send e-post til forfatteren - Publisert: 2. februar, 2015

Mange benyttet seg av "Spis for 100" i dag. Lisa Hægeland Gulbrandsen og Karoline Stallmo synes dette er et veldig bra tilbud.

Lisa Hægeland (t.v) og Karoline Stallmo (t.h) koser seg på Frk. Larsen, under “Spis For 100″. Foto: Lena Hustvedt

- Vi vil ut å prøve et par restauranter til, vi må jo benytte oss av tilbudet når vi har muligheten forteller, Lisa og Karoline som i dag valgte å ta lunsjen hos “Frk. Larsen”.

Knut Fiala forhåndsbestilte bord til i dag. Foto: Lena Hustvedt

Fra 2-8 Februar er det “Spis For 100″ som gjelder. Hele 47 restauranter har dette tilbudet i Kristiansand denne uken. Dette er en god mulighet til å spise rimelig sammen med venner og familie.

Fullt hus
Det var fullt hus i lunsjtiden “Hos Naboen” , og vi møtte Knut Fiala som er veldig glad i tilbudet ”Spis For 100”, og benytter seg av sjangsen til å spise for en hundrelapp.

- Det er godt at det skjer noe i byen, i en død tid i utelivsbransjen. Jeg bestilte bord til i dag på lørdag, for jeg visste at det ville bli fullt her, forteller Knut.
Han har allerede planer om å besøke flere restauranter denne uken.
- Jeg skal ta med meg ungene i løpet av uka og spandere på de, forteller han humrende.

Viltburger for hundrelappen hos “Hos Naboen”. Foto: Lena Hustvedt

Hos “Slakter Sørensen” er det også mange som benytter seg av ”Spis For 100”. Karin Jensen og Sandra Simonsen var blandt disse.
– Tilbudet kommer på en god tid hvor det ikke skjer så mye annet, så det er helt perfekt sier Sandra Simonsen.

Sandra Simonsen (t.v) og Karin Jensen (t.h) hos Slakter Sørensen. Foto: Lena Hustvedt

“Spis for 100″ er bare et av flere tilbud denne uken i Kristiansand. Butikkene i byen har gått sammen om å lage tilbudet “Shop for 100″. Her kan man kan finne en rekke gode tilbud til 100-lappen og på fredag arrangerer TrashPop en 100-kroners konsert på Frk. Larsen med Silja Sol’s folk-inspirerte poplåter og den bitre visesangeren Andy the Candy.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand