På dansefot i BUL-hallen

Folkemusikktrioen Raabygg spiller opp til dans på fredag når Kristiansand Spel- og Dansarlag inviterer til konsert i BUL-hallen.

Kristiansand Spel- og Dansarlag fyller 40 år i år og deres første arrangement for året er en konsert med Raabygg. Den Agder-baserte trioen som består av Sigrid Kjetilsdotter Jore, Tuva Færden og Johanne Flottorp spiller en rekke hits og ukjente slåtter fra Agder.

– Det er tradisjonsmusikk med hardingfeler, harpeleik og sang som de klarer å løfte veldig fint forteller styremedlem Olaf Moen om jentene. Videre kan han fortelle at publikum bør glede seg , det er muligheter for a-ha-opplevelser selv om man kanskje ikke er folkemusikkentusiast fra før.

I full dans på Håndverkeren (Foto: Kristiansand Spel- og Dansarlag)

Når konserten er over fortsetter Kristiansand Spel- og Dansarlag kvelden med dans og livemusikk. Her har man også muligheten  for å ta med eget instrument og være med å jamme. Videre utover våren vil starte opp med innføringskurs i blant annet en springedans fra Fjotland i Kvinesdal, Rørospols og en turdans fra Agder.- Her vil det være mulighet å delta for både de som er helt nye og veteranene som trenger en oppfriskning.

Den populære folkemusikkpuben de arrangerer på Håndverkeren kommer også tilbake 25. April.