Enter the ad code for 468x60 ad spot

Tyvstarter 17.mai-feiringen

Av Gjermund Håkonseth Send e-post til forfatteren - Publisert: 13. mai, 2015

Trollhaugen barnehage tyvstartet i dag 17.mai-feiringen ved Barneavdelingen på Sørlandet sykehus. Og det ble blant annet markert med allsang.

Sammen med Kristiansand skolemusikkorps, marsjerte ungene fra barnehagen og en tur rundt Sørlandet Sykehus.Til slutt endte de opp på lekeplassen ved Barneavdelingen der sang kjente og kjære 17.mai-sanger og nasjonalsangen.

Barnehagen drar hvert år til sykehuset for å glede både de ansatte og pasientene. Dette er også første året de hadde fått med Kristiansand skolemusikkorps. Etter syngingen og spillingen måtte korpset ile videre for å øve mer, mens de aller minste dro tilbake til barnehagen for å spise is og boller og ha 17.mai-leker.

Kristiansand Skolemusikkorps

Ordfører Arvid Grundekjøn taler

Både formannskapet,ordføreren og 17.mai-komiteen hadde tatt seg fri fra sine jobber og deltok i det lille toget. Til Sørnett forteller Viggo Lütcherat, barnelege og formannskapsmedlem at dette er et utrolig flott opplegg både for de voksne og for barna.
- Vi hadde egentlig møte i Formannskapet under markeringen, men vi startet en time tidligere for å være med. Flere av barna på sykehuset har ikke mulighet til å feire 17.mai på ordentlig måte, og derfor mener Lütcherat at dette er så viktig.

 

Kommentarer

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand