Enter the ad code for 468x60 ad spot

Allerede utsolgte forestillinger for Tangakavalerene

Av Håkon Netskar Send e-post til forfatteren - Publisert: 18. mai, 2015

De kjente humoristene Knut Nærum og Rune Andersen er blant de som skal innta sørlandsscenen i sommer - atten år siden sist gang. Humorshowet Orangutanga - Tangakavalerene har premiere på Kilden denne uken.

Førstkommende onsdag går humorshowet  Orangutanga – Tangakavalerene av stabelen på Kilden teater- og konserthus i Kristiansand. Etter totalt 22 forestillinger i løpet av sommeren, avslutter de festen 4. august. Fire forestillinger er allerede utsolgt, og tre andre har få billetter igjen, i følge Kildens hjemmesider. Det er atten år siden sist gang humorgruppen bestående av Knut Nærum, Rune Andersen, Sigrid Bjørnaali og Kjell Hjelmerud hadde sommershow.

“Fra midten av åttitallet til midten av nittitallet satte de sørlandssommeren på hodet med sin blanding av sanger, sketsjer, satire og fjas. Forsommeren 2015 er de her igjen – ikke det minste klokere, bare mer skamløse.” Dette skriver Kilden i forkant av premieren på onsdag.

- Vi er fornøyd med bookingen, og salget har godt veldig bra, forteller Stine Grimsrud, ansatt på Kilden, til Sørnett.no

Plakaten til forestillingen. Foto: Kilden.com

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand