Enter the ad code for 468x60 ad spot

- Fantastisk barnetog

Av Amanuel Tesfaghabr Send e-post til forfatteren - Publisert: 18. mai, 2015

Det var mye moro da barnetoget marsjerte fra Rådhusplassen. De fremmøtte, både store og små, så ut til å kose seg i det fine været.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Dagens høydepunkt

- Det var faktisk barnetoget, det er veldig gøy, sier Karen Fjermeros til Sørnett.

Toget som startet på Rådhusplassen klokken 09.00 ble avsluttet på samme plass to timer senere. IK Starts mye medieomtalte stortalent Kristoffer Ajer synes det var kjekt å se på barnetoget i Kristiansand.

- Det var en ny og fin opplevelse. Det var fantastisk å se barnetoget her om morgenen, og så se de yngste gå nå, så det var hyggelig det, sier Ajer.

Sølve Depui Aksnes synes også det var gøy å se på barnetoget.

- Det er veldig stemning å se på barnetoget. Det er gøy å se folk som går sammen for fedrelandet, og det minner tilbake til da jeg selv gikk i barnetoget, sier han.

 

10-års jubilant

I år ble barnetoget ledet an av Havlimyra skole, i forbindelse med deres 10-års jubileum. Dette til stor glede fra skolens inspektør, Arne Haugland.

- Fantastisk barnetog. Det var kjempe gøy å være leder for den første skolen i toget. Jeg har vært skoleleder i barnetog i Bergen og Levanger tidligere, men her i Kristiansand var det bedre organisert, og med enda mer glede og feststemning, sier Arne Haugland.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand