Leo skal inspirere i morgen

TV-profilen Leo Ajkic (31) kommer til Kristiansand i morgen for å prate om innvandring og integrering.

TIL KILDEN: Leo Ajkic kommer for å prate om innvandring. FOTO: Pressebilde.

Ajkic kom til landet for 22 år siden fra Bosnia. I løpet av årene har han som programleder på NRK rettet et kritisk syn på Norge sett med innvandrernes syn, ved siden av hans mange humoristiske påfunn. TV-reporteren har også studert sosialantropologi  i hjembyen Bergen. Ifølge arrangementes hjemmesider er det derfor han er blitt invitert.

Foredraget til Ajkic finner sted på Kilden i morgen formiddag, og interessen har vært så stor for foredraget at det har blitt satt opp i to runder. Det er mange som står bak arrangementet.

Leo Ajkic

Født: 21. november 1983 Utdannelse: Sosialantropologi ved Universitet i Bergen Yrke: Reporter for NRK Kjent fra: Typen til Leo, Leo og u-landslaget, Trygdekontoret og Badevaktene Aktuell: Kommer til Kilden 20. mai for å prate om innvandring.    

– Arrangementet organiseres av et regionalt nettverk hvor blant annet kommuner, fylkeskommuner, IMDI Sør, UiA og Agderforskning bidrar. Kilden stiller velvillig opp med lokaler, utstyr og vertskap, og det er vi veldig takknemlig for, skriver arrangøren på sine Facebook-sider.

Arrangøren oppfordrer til å være tidlig ute hvis man skal få med seg dette, til tross for ekstraforestillingen.

– På grunn av overveldende interesse stiller Leo Ajkic opp til «ekstraforestilling». Dermed blir det to muligheter: klokka 12.00- 13.00 og klokka 14.00-15.00 Arrangementet er gratis – de 200 første som møter opp til hvert tidspunkt får plass, så vær tidlig ute.