Nye artister til Tall Ships Races

I tillegg til store seilskip ankommer både lokale og internasjonale artister "Tall Ships Races" i Kristiansand. Artisten Sea Change er blant dem, og håper at folk får øynene opp for noe nytt.

I følge Kristiansand kommune sine hjemmesider, har fem nye artister blitt sluppet til Tall Ships Races 25.-28 juni.

Den internasjonale anerkjente artisten Sea Change, eller Ellen A. W. Sunde som hun egentlig heter, er fra Flekkefjord. Hun er en av de fem nye artistene som nå har blitt booket til seilfesten. Mandalsartisten Tone Hille Bringsdal, med sin folk- country- og bluesbaserte musikk, og Kristiansand-rapperen, Tony Phokus, er andre lokale musikere som skal opptre.

– Det er veldig hyggelig å bli booket til Tall Ships races, og å være en av de utvalgte lokale artistene. Jeg har ikke så mye forhold til arrangementet egentlig, men gleder meg til å se på og være en del av det, sier Ellen A. W. Sunde i en uttalelse til Sørnett.

– Min konsert er muligens litt annerledes siden jeg er alene på scenen med en laptop og kontrollere. Jeg håper uansett folk liker det og kanskje får øynene opp for noe nytt. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å spille, forteller Flekkefjord-artisten videre.

Ellers blir det danseinnslag ved gruppen Blood Music og Italiensk smørsang med Bjøro Hildebrant og gjestesopran Anne Risnes Torvik.