Espen Hoff ute mot Haugesund

Start-vingen fikk en kamps karantene.

Start må klare seg uten Espen Hoff i helgen. Foto: Mats Myredal

Espen Hoff må sone en kamp etter sitt røde kort i forrige serierunde, melder start.no. Dette betyr at vingen må stå over bortekampen mot Haugesund på lørdag. Hoff er tilbake til neste hjemmekamp mot Strømsgodset søndag syvende juni.

Hoff ble utvist etter å ha felt Amin Askar som bakerste mann i førsteomgangen mot Sarpsborg 08 i en kamp de gule til slutt tapte 1-2 på Sør Arena.
-Det er dårlig forsvarsspill av meg, så jeg har ikke noe å skylde på, sa Espen Hoff etter å ha fått beskjeden.
Skuffet trener
Hoff var også i hardt vær da han fikk to kampers karantene for å sparke en Sandefjordspiller tidligere i sesongen. Trener Mons Ivar Mjelde ser alvorlig på situasjonene.
– Vi har tatt opp situasjonene i garderoben, og han har beklaget. Slikt skal ikke skje, sa Mjelde.
 Daglig leder Even Øgrey Brandsdal ville ikke kommentere om spilleren har fått noe ytterligere straff, men sier at de er fedige med saken.
Falt på baken
Etter å ha utvist, skulle Espen Hoff sparke noe på vei inn i garderoben. Det førte til at han falt på baken, som du kan se i videoen under.
– Jeg synes det er ganske kleint, men jeg kan jo ikke gjøre noe annet enn å le av det. Jeg får ikke bare høre det fra lagkameratene, men fra de fleste hold, ler en litt flau Espen Hoff.
33-åringen fra Larvik har syv kamper og to mål i Tippeligaen så langt i 2015-sesongen.