Enter the ad code for 468x60 ad spot

Åpne møter om hasj og marihuana

Av Madeleine Liereng Send e-post til forfatteren - Publisert: 5. oktober, 2015

Etterspørselen etter informasjon om hasj og marihuana har vært stor. Nå inviteres borgerne i Kristiansand til åpne møter.
Marihuana. Foto: Wikimedia

Marihuana. Foto: Wikimedia

Møtene vil finne sted:

 
  • Tirsdag 6. oktober klokka 18.00 – 19.30 i Rådhuskvartalet
  • Mandag 12. oktober klokka 18.00 – 19.30 i auditoriet på Vågsbygd videregående skole
  • Torsdag 22. oktober klokka 18.00 – 19.30 på Randesund bydelshus
 
- Hver gang vi er ute på skoler og lignende får vi tilbakemeldinger om at dette er noe flere burde vite om. Møtet er som sagt rettet mot borgeren i byen, men det vil også være noen fagfolk på møtet, det sier kriminalitetsforebygger i Kristiansand kommune, Karin Berthelsen.

Det er første gang det blir arrangert åpne møter med temaet hasj og marihuana i Kristiansand. Der blir det presentert nyere forskning som viser at disse stoffene har blitt betraktelig mye farligere enn tidligere.

Møtene er et samarbeid mellom kriminalitetsforebyggende team, politiet og ungdomstjenesten. Kommuneoverlege Dagfinn Haarr sammen med Hans Jørgen Beckmann, leder av narkotikaavsnittet ved Kristiansand politikammer og Håvard Berge fra Kriminalitetsforebyggende team/ Kristiansand hasjavvenning skal holde foredrag.

Berthelsen forteller at de ønsker å gå bredt ut. Hun ønsker både familie, besteforeldre, venner og bekjente av ungdom velkommen til møtet.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand