Kollisjon mellom moped og buss i Lillesand

POLITILOGGEN: Sjekk dagens og helgas hendelser fra kristiansandsområdet.

Politiutrykkning i Markens gate. Illustrasjonsfoto: Mats Myredal

Mandag 12. oktober:

15.03: En jente ble skadet etter trafikkulykke på fylkesvei 402 ved Møglestu i Lillesand. Kollisjonen var mellom en moped og en buss. Jenta ble kjørt til sykehus i ambulanse.

14.51: En oransje papegøye er på frifot i Søgne. Politiet etterlyser nå eierne av den eksotiske fuglen.

 

 

Politiet etterlyser eier av Søgne-papegøye. ILLUSTRASJONSFOTO: commons.wikimedia.org

12.03: Det ble meldt om et husvindu liggende i veibanen øst for Haumyrheitunnelen på E18 i Kristiansand. Veitrafikksentralen ble varslet.

07.56: Det ble meldt om kjedekolisjon i vestgående retning på Varoddbrua i Kristiansand. Nødetater og bergingsbiler ble sendt ut. Totalt seks biler var involvert i det som viste seg å være tre separate trafikkulykker, men det var ikke oppstått personskader.

07.13: Det ble meldt om grovt tyveri av byggematerialer fra en byggevareforretning i Søgne i løpet av helga. Politiet vil undersøke åstedet i løpet av formiddagen.

 

Søndag 11. oktober:

02.29: Politipatrulje pågrep en person i forbindelse med slagsmål i Markens gate i Kristiansand. Personen ble arrestert og anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Den andre involverte ble bortvist fra stedet.

01.42: Politipatrulje pågrep en mann i Dronningens gate i Kristiansand. Han hadde nektet å forlate utested etter å først ha laget bråk. Mannen ble arrestert og anmeldt.

01.17: Kvinne anmeldt av politiet for fremvising av falsk legitimasjon på utested i Tollbodgata i Kristiansand. Politiet beslagla bankkortet.

01.14: Mann ble slått ned i Østre gate i Lillesand. Han hadde blitt slått i hodet, og ble kjørt på legevakta av ambulanse. Gjerningsmannen ble ikke pågrepet, men sak ble opprettet.

00.32: Gjest på restaurant i Rådhusgata i Kristiansand skal ha oppført seg truende ovenfor dørvakta på stedet. Mannen ble anmeldt og bortvist fra sentrum for resten av natten av politiet.

 

Lørdag 10. oktober:

22.40: Vaktene på utested i Dronningens gate i Kristiansand skal ha hatt problemer med utagerende dame. Politiet kjørte kvinnen i drukkenskapsarrest.

16.20: En person skal ha slått en butikkunde uprovosert i ansiktet på butikk på Grim i Kristiansand. Den mistenkte skal deretter ha stjålet fra kassa og løpt fra åstedet.

11.40: Det ble meldt om tyveri fra bolig på Lahelle i Kristiansand. PC, mobiltelefoner og Ipad skal være stjålet.

11.00: Trafikkulykke på Toftelandsveien i Søgne. En enslig moped forsvant ut av veien. Nødetatene rykket ut til stedet, og føreren av mopeden ble kjørt til akuttmotaket med smerter i en arm.

08.30: Det ble iverksatt søk etter en person som var meldt savnet av pårørende. Søket foregikk  i området Gimlekollen i Kristiansand. – Søket blir avsluttet når det blir mørkt, og vil ikke bli gjenopptatt, fortalte operasjonsleder Magne Storaker til Fædrelandsvennen lørdag kveld. Politiet etterforsker saken videre.

02.30: Politiet rykket ut til hus i Kristiansand et melding om at en mann kastet stein på huset. Politiet kunne ikke se skade på huset, og fant heller ikke mannen.

 

Politiloggen hentes fra Agder-politiets twitterkonto.