Enter the ad code for 468x60 ad spot

Det første sørlandsmesterskapet i poker spilles denne helga

Av Ron Henning Sundvor Send e-post til forfatteren og Dagny Elisabeth Ulland Send e-post til forfatteren - Publisert: 14. oktober, 2015

På Caledonian skal Sørlandets pokerspillere spille om billetter til hovedmesterskapet i NM som spilles i Oslo i november.

- Pokernivået på Sørlandet er generelt bra, og vi gleder oss veldig til arrangementet, sier leder for Norsk Pokerforbund, Sigurd Eskeland.

500 mennesker vil sitte rundt pokerbordene i hotellet, som gjør Sørlandet til den nest største kvalifiseringsregionen. På grunn av så mange deltakere har de delt den første delen av turneringen i to puljer, for så å ha finaledagen på søndag, hvor det spilles til det bare gjenstår en spiller.

En av Europas største pokerturneringer

Eskeland sier at norgesmesterskapet har så store medlemstall, at det kommer til å bli en av de største pokerturneringene i Europa i år, og skryter av det norske nivået.

- Selv om det har vært ulovlig i Norge tidligere, er det jo lovlig å spille på nett, og det er derfor flere gode norske pokerspillere. Nivået i Norge er altså ganske bra, og jeg tror turneringen kommer til å sprenge rekorder, sier han.

Premiene varierer fra niende plass, som får inngang til hovedmesterskapet, som opprinnelig koster 5000 kroner, til andre- og førsteplass som får en pakke til hovedmesterskapet verdi 10.000 kroner.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand