Usikre fremtidsplaner for FK Donn

Det er allerede klart at Donn rykker ned til 3.divisjon, men trener Kjetil Ruthford Pedersen kan foreløpig ikke si noe om neste års sportslige ambisjoner.

Hovedtrenerne i klubben, Kjetil Ruthford Pedersen og Rolf Martin Skonhoft, under lykkelige omstendigheter.
Hovedtrenerne i klubben, Kjetil Ruthford Pedersen og Rolf Martin Skonhoft, under lykkelige omstendigheter.
Foto: donn.no

– Vi har ikke kommet så langt i prosessen, akkurat nå så forbereder vi oss til den siste kampen i helgen mot Vidar. Noe av det første vi må gjøre er å få kartlagt hvilke spillere som vil være med neste år. Nedrykket vil heldigvis ikke påvirket det økonomiske, fordi vi ikke lønner noen spillere i klubben. Vi har også noen sponsorer i klubben, som vi gjerne vil ha med videre, sier hovedtrener i klubben Kjetil Ruthford Pedersen

Pedersen sin kontrakt går ut etter 2016 sesongen neste år. Den kommer trolig til å bli fulgt.

– Jeg har kontrakt ut 2016, så den kontrakten forholder jeg meg til. Som sagt så må vi ta en evaluering etter sesongen, både når det gjelder spillere og vi som jobber rundt klubben, men jeg er sikker på at jeg blir med videre, utdyper Pedersen.

Hvordan vil nedrykket til Donn prege lokalfotballen i Vest-Agder?

Det vil selvfølgelig bety færre spennende lokaloppgjør mot for eksempel Fløy og Vindbjart. Det er slike kamper som trekker folk på stadion. Vest-Agder vil også ha et lag mindre i 2.divisjon, det er litt synd.

Hvilke sportslige mål har klubben for neste år?

– Det er umulig å svare på, siden vi ikke har fått en oversikt over hvem som er i klubben etter sesongen.