Vipers møter slovenske Krim i kvartfinalen

Jentene trakk Krim som motstandere til kvartfinalen i Europacupen.

Arkivfoto

– Det er et spennende lag å få som motstandere, sa en fornøyd daglig leder Terje Marcussen.

Trekningen skjedde kl. 11 i dag, og ble direktesendt av Fædrelandsvennen. Stemningen var lystig i klubbkontoret, og jubelen var stor da det ble avslørt at Krim var deres trukne motstandere.

– Krim har mye erfaring fra Champions League, og har et godt navn i europeisk håndball. Vi uttalte tidligere at vi ønsket et av de danske lagene blant annet på grunn av reisekostnader, men dette er absolutt en trekning vi er fornøyde med, og vi slapp også å møte russerne, ler Marcussen. Han legger til at han tror kampen kan tiltrekke mange tilskuere til hallen.

– Det var førstevalget mitt, fortalte en smilende trener Gunnar Pettersen til Fædrelandsvennen like etter trekningen.

Spennende borteoppgjør

Marcussen forteller også at han er spent på bortekampen i Slovenia.

– Det å ha 2000 tilskuere som skriker og påvirkede dommere som gir utvisninger er noe vi ikke er vant til. Det blir en læringskurve, og det er noe vi må forberede oss på dersom vi vil nå langt i europeisk håndball, avslutter han.

Med overkommelig motstand kan jentene dermed gå inn i kvartfinalen med store sjanser til å gå videre. Oppgjøret vil starte hjemme hos Vipers den 20. eller 21. februar, med returoppgjør i Slovenia helgen etter.

Vipers vant i forrige runde mot polske Lublin, og det er disse syv lagene i tillegg til Vipers som skal spille kvartfinale i cupvinnercupen:

Viborg (Danmark), Krim (Slovenia), ERD (Ungarn), Issy Paris (Frankrike), Zvezda (Russland), Team Tvis Holstebro (Danmark) og Lada (Russland).