Senkveld med siste livesending fra Kristiansand

Fredag kveld klokken 21.40 sendes Senkveld direkte fra Kilden i Kristiansand.

 

Harald og Thomas gleder seg til fullpakket show fredag kveld. Foto: Ida Frøyland Bleskestad


– Vi mottok svært mange henvendelser fra folk i Kristiansand som ønsket at vi skulle ta med showet vårt til Sørlandet, forteller Senkveld-programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg.

De siste ukene har Thomas og Harald vært innom fem forskjellige steder, og deler av Norge. Kristiansand blir deres siste stopp på turnéen, etter å ha lagt bak seg Bodø, Harstad, Stjørdal, Molde og Sandefjord.

De erfarne programlederne forteller at det er seerne, sammen med et tv-team, som har bestemt hvor direktesendingene har funnet sted.

– Det har vært en fantastisk stemning i publikum til nå, så vi oppfordrer publikummet her i Kristiansand til å være med å skape et heidundrende avslutningsshow, forteller Thomas og Harald.

 Lokale innslag
Til tross for lange dager på veien – borte fra familie og venner – er humøret som alltid på topp. De ankom faktisk Kristiansand med buss i natt, og siden den tid har det gått slag i slag med intervjuer og tv-innspilling.

Selv om det ikke er så mange lokale kjendiser som gjester showet fredag kveld, lover Thomas og Harald mange lokale innslag.

– Gjester i studio blir Hege Schøyen og Petter Solberg. I tillegg kommer Bent Stiansen og Lise Finckenhagen som er aktuelle med «Top Chef» som har premiere på TV 2 neste uke. Else Kåss Furuseth har testet tålmodigheten til sørlendinger bak skjult kamera, sier presseansvarlig for Senkveld, Anne Martha Leidland.

Høy intensitet og mye sirkus
Selv trodde Thomas og Harald aldri da de hadde sin første tv-sending for tolv år siden at de kom til å holde på så lenge.
– I det øyeblikket seerne har det gøy, har vi det gøy, utdyper programlederne.

De håper på og tror at turneen vil gi dem noe som de kan bygge videre på når de reiser hjem til studioet i Nydalen.

– Direktesendingene har mye høyere intensitet og er i større grad sirkus, men sirkus er jo bare gøy, legger de til.

Til tross for at dette er en bransje som det er vanskelig å forutse fremtiden til, er duoen sikre på at når dagen hvor de legger opp kommer – vil de se tilbake på en fantastisk tid.

– Den dagen vi går av, kan vi se tilbake på verdens lengste charter-backpackertur, avslutter Thomas og Harald med et stort smil om munnen.