Dyreparken best på kompetansesatsing

Dyreparken er Sørlandets beste kompetansebedrift. Derfor får bedriften Agderingens kompetansepris.

Per Arnstein Aamot, administrerende direktør i Dyreparken, og Reidar Fuglestad, konsernsjef, mottok Agderings kompetansepris på vegne av Dyreparken.
Foto: Martine Vik Sønstabø.

Tirsdag formiddag fant Agderkonferansen 2016 sted på Kilden teater- og konserthus. Hensikten med å dele ut Kompetanseprisen, er at den skal stimulere til optimal utvikling av de menneskelige ressursene i arbeids- og samfunnslivet. Leder av nominasjonskomiteen, Inger Holen, presenterte kriteriene for å være nominert.

– Prisvinneren skal ha oppnådd resultater på en særlig god måte gjennom målrettet kompetansesatsing, leste Holen.

At turistmagneten i Kristiansand stikker av med denne prisen, viser at «Sabeltanns rike» kan mer enn å vise fram sjørøverforestillinger og truede dyrearter. Kompetanseprisen viser at Dyreparken har jobbet målrettet med å bygge opp kompetanse i staben.

Årets kandidater var Kruse Smith, Dyreparken Kristiansand, EYDE Cluster og Hennig Olsen is.

-En god ambassadør for Agder
Da Ingunn Foss, stortingsrepresentant for Vest-Agder Høyre, annonserte årets prisvinner, kom hun med følgende kjærlighetserklæring til Dureparken:

– Dyreparken er en god ambassadør for Sørlandet. Dyreparken er kjent og kjær hos barn og voksne i hele landet, proklamerte Høyre-politikeren.

Kjent i hele landet
Foss beskrev årets vinner som en bedrift med en målrettet kompetansestrategi og en god ambassadør for Agder. Det var Dyreparken som gikk av med årets seier. Per Arnstein Aamot, administrerende direktør i Dyreparken, og Reidar Fuglestad, konsernsjef, var svært fornøyde med resultatet.

– Det føles fantastisk godt å vinne ettersom vi hater å tape, sa Fuglestad før de takket for seg.