Nigerianer til Start

Uduak Cyril Idemokon (21) kommer til klubben på lån.

Sør Arena: Idemokon sin nye hjemmebane

– Ja, vi bekrefter at han signerer for Start, sier meidiesjef i klubben Roy Emanuelsen.

Idemokon spiller til daglig for den nigerianske klubben Bujoc FC. Han har tidligere vært på prøvespill i både Lillestrøm og Odd Grenland. Nå skal angrepsspilleren tilbake til Norge, denne gangen for å spille for Start.

Det er snakk om en låneavtale ut 2016, men klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.

– Vi har gjort en grundig jobb i å kartlegge spilleren og gleder oss til han blir en del av gruppa. Han har ferdigheter som kan gi oss en ny dimensjon offensivt, sier en tilfreds Start-trener, Steinar Pedersen til klubbens hjemmeside.

Ankommer torsdag

Starts nye angrepsspiller kan bekle ulike roller offensivt. Han er i utgangspunktet spiss, men kan også spille ving. Som spiller beskrives han som rask, sterk og teknisk. Forhåpentligvis for fansen, rekker han kanskje fredagens kamp mot Viking:

– Vi får bruke litt tid til å vurdere dette når han kommer seg i trening. Mest sannsynlig vil det være snakk om et innhopp i så tilfelle, sier Pedersen til ikstart.no angående Viking-kampen.

– Han er jo i hjemlandet Nigeria nå, så han ankommer Kristiansand mest sannsynlig torsdag morgen, avslutter mediesjef Emanuelsen til Sørnett.