Hotellstreiken stengte dørene på Caledonien

Flere hoteller rundt i landet har måtte stenge på grunn av streiken. Nå har Radisson Blu i Kristiansand måtte sette bestillingene på hold.

Stengte dørene tirsdag. Foto Per Torgersen

Til nå er ni bedrifter i Kristiansand påvirket av den pågående konflikten mellom Fellesforbundet og NHO reiseliv. Radisson Blu Caledonien er hotellet i Kristiansand som har blitt rammet hardest og har måtte tatt ut flest i streiken.

Hardt rammet

– Vi er også hardt rammet på grunn av streiken, noe som har resultert i at vi har måtte stenge dørene i går, sier hotelldirektør Frode Jansson

Hele syv Radisson-hoteller har da blitt stengt over hele landet som følge av streiken og utsiktene for 17.mai ser ikke lovende ut. Hotelldirektøren håper partene vil komme til enighet.

Håper på en løsning

– Vi håper selvfølgelig på en løsning i Oslo men hvis det fortsatt er streik på 17. mai vil vi fortsatt holde dørene lukket.

De streikende utenfor hotellet ville ikke kommentere stengingen.

Scandic Kristiansand Bystranda holder fortsatt åpent
Til tross for hotellstreiken holder fortsatt Scandic Kristiansand Bystranda dørene åpne. Hotelldirektør, Håvard Solum, sammen avdelingslederne og resten av de ansatte, må jobbe ekstra for å dekke de 17 ansatte som er gått ut i streik. Se intervjuet med hotelldirektøren under.