– Begge lag trenger tre poeng

Fløy-trener Mattias Andersson er spent før hjemmekampen mot Kvik Halden, der en kjenning stiller som trener hos motstanderne.

VONDE TIDER: Magnus Ask Mikkelsen og Fløy står fortsatt uten poeng i serien. Foto: Lars Rødseth

Fløy har fortsatt til gode å vinne en kamp i PostNord-ligaen, avdeling 4. Kvik Halden på den andre siden har 11 poeng – 3 poeng bak Arendal på førsteplass. Mattias Anderssons mannskap står med seks strake tap i serien, tre av de 1-0-tap på hjemmebane. Andersson selv har troen på seier når østfoldingene kommer til Flekkerøya.

– Jeg ser fram til kampen mot Kvik Halden. Det blir en spennende kamp mot et lag jeg mener har den sterkeste starteelleveren i ligaen, forteller Andersson som møter landsmann, Glenn Ståhl på søndag.

– Jeg ser fram til den svenske trenerduellen mot Glenn Ståhl, og håper og tror jeg vinner så lenge vi forholder oss til kampplanen. Jeg tror også jeg har møtt han på banen noen ganger da han var i Ham-Kam, forteller Fløy-sjefen.

Den gang de var aktive fotballspillere møttes de to ganger. Første oppgjør vant Glenn Ståhl og HamKam 2-1, mens det andre endte 2-2 på Raufoss Stadion. Den tidligere Strømsgodset, Fredrikstad og Odd-spilleren Mattias Andersson anerkjenner at det er viktige poeng som står på spill for begge lag.

– Det er en kamp der begge lag trenger tre poeng, hvor vi gjør det for å komme oss opp fra bunnen, og Kvik for å henge med i toppen, forteller Andersson.

Fløy har fått langt fra en optimal sesongstart og står poengløse etter seks kamper spilt. Laget har riktignok sett bedre ut etter at Andersson kom fra Start 2, og de jakter nå sin første seier for sesongen.

Kvik Halden har startet langt bedre og har elleve poeng så langt. Kvik-laget har prestert å få ekstremt mange kort i år og står med tre røde kort, der to av de er til kaptein Dardan Mehmeti. Kvik er ikke kjent som et meget godt bortelag, så det spørs om ikke Andersson øyner muligheten for hjemmeseier søndag ettermiddag.

Det har ikke lykkes Sørnett å komme i kontakt med Kvik-trener Glenn Ståhl.