Start har gått 27 kamper uten seier

Søndag tar Start i mot Stabæk for bunnoppgjør på Sør Arena.

KLAR FOR KAMP: Start trener Steinar Pedersen er klar for bunnoppgjør på Sør Arena. Foto Tor Henrik Stensland

Både Start og Stabæk har hatt en svak start på årets sesong. Start befinner seg nederst på eliteserietabellen med 6 poeng før den trettende serierunden sparkes i gang. På plassen over befinner motstander Stabæk seg. Bæringene har sanket syv poeng på de tolv første kampene.

Etter et sterkt poeng borte i Sogndal forrige serierunde er det igjen en viss optimisme i Start leieren. Med seier søndag vil de gulkledde igjen ha heng på lagene over.

Søndagens kamp mot Stabæk blir forøvrig Kristoffer Ajers siste kamp i gult og svart før han reiser til Glasgow for å ikle seg den hvit- og grønnstripete drakta til Celtic.

Les også: Ajer klar for nye eventyr i Celtic

Start har gått 27 kamper uten seier. Forrige seier kom nettopp mot bæringene. Startveteran Espen Hoff går inn til kamp med en offensiv innstilling.

-Vi er to lag som har tatt alt for lite poeng denne sesongen. Vi er begge ekstremt sultne på å ta denne seieren, men jeg håper vi er mest sultne og klarer og ta tre poeng, sier Hoff.

Angriper kampen på vanlig måte

Starttrener Steinar Pedersen har ingen planer å gjøre noe utenom det vanlige før søndagens bunnoppgjør.

-Vi angriper denne kampen slik som vanligvis gjør. Det er en kamp som helt sikkert vil bli snakket opp på forhånd, men vi skal kun ha fokus på oss selv, sier Pedersen.

Etter to kamper på bortebane med uavgjort som resultat i begge ser Pedersen frem til å spille på hjemmebane igjen.

– Det skal bli fint å komme tilbake på Sør Arena. Vi har spilt to bortekamper mot lag som ligger rundt oss på tabellen og fått med oss to poeng hjem. Nå skal vi ta tre poeng hjemme og det klarer vi hvis vi leverer en topp prestasjon, avslutter Steinar Pedersen.