Enter the ad code for 468x60 ad spot

ØVELSE: Stor kollisjon på E18 ved Gjerstad

Av Lars Rødseth Send e-post til forfatteren og Eline Sunnvoll Send e-post til forfatteren - Publisert: 6. september, 2016

Vi oppdaterer alt om som har skjedd ved ulykken i Gjerstad.

KAOS: Det er hektisk på E18 ved Gjerstad etter kollisjon.

Alle personene involvert i kollisjonen er fraktet ut fra bilene sine.  Personene i ulykken skal være hardt skadde, og er sendt til sykehuset i Arendal. Ambulansehelikopter har ankommet stedet.

En av bilene hadde blitt snudd opp ned, men nødetatene på stedet har fått snudd bilen igjen. Brannvesenet jobber med å spyle rundt bilen. To biler har kollidert, melder ambulansepersonell på stedet. Tre person skal være hardt skadet. Tre ambulanser og to brannbiler er på stedet. Tro står på stedet og guider trafikken.

Politiet sier at den ene sjåføren har stukket fra åstedet. Innsatsleder Yngve Stiansen forteller at hundepatruljen har tatt opp jakten etter den savnede personen. Videre forteller han at man ikke har oversikt over om det er promillekjøring eller om det er noe kriminelt.

Klokken 09.30 melder Agder politiet at E18 sydgående retning ved Sunde bru, avkjøring Vegårdshei er stengt for trafikk. Trafikken dirigeres via FV 418. E18 nordgående retning forblir åpen, melder Politiet på twitter.

Saken oppdateres.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand