Enter the ad code for 468x60 ad spot

Norge spilte uavgjort på Sør Arena

Av Marius Lippestad Send e-post til forfatteren og Tor Henrik Stensland Send e-post til forfatteren - Publisert: 24. oktober, 2016

Mandag kveld tok Norges beste jenter imot Sverige til dyst på Sør Arena. Det ble en målløs affære.

Ada Hegerberg viste prov på god teknikk. FOTO: Tor Henrik Stensland

Det var knyttet stor spenning til nabodysten på Sør Arena mandag kveld. Norge tok imot de svenske sølvjentene fra OL. Sverige var favoritter før kampen, men det skulle vise seg at Norge ble det førende laget. For de norske jentene var svært godt organiserte og flinke i gjenvinningsfasen noe som gjorde det vanskelig for svenskene å slippe til. Norge kontret godt på det svenske forsvaret, men klarte ikke å få ballen i nettet.

Etter Roger Finjords avgang som norsk landslagstrener, hadde Leif Gunnar Smerud sin første dag som vikar for de norske landslagsjentene. Han valgte å starte med alle de norske stjernespillerne, deriblant Caroline Graham Johansen og vinneren av gullballen, Ada Hegerberg. Men selv ikke verdens beste kvinnelige fotballspiller klarte å få ballen i mål i løpet av de 85 minuttene hun spilte før hun måtte ut med skade. Dermed fikk de 1400 fremmøtte se at kampen endte 0-0.

 

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand