Jukselege i hardt vær

Kvinnen etterforskes for syv bedragerisaker etter at hun har utgitt seg for å være lege.

 

Det var her kvinnen tok seg ulovlig inn for å ta bilder iført legefrakk Foto: Arkiv

VG kunne tirsdag morgen melde om at kvinnen fra Kristiansand har blitt anmeldt etter å ha spilt lege ovenfor en familie. Hun skal ha operert ut en spiral på en annen kvinne, samtidig som hun skal ha bedøvet mannen i huset. Den siktede har erkjent at hun har utført dette, og med det kan hun vente seg en større etterforskning.

Kvinnen i 30-årene fra Kristiansand har vært i hardt vær de siste ukene, og syv saker hvor hun er involvert etterforskes nå. Alle sakene handler om bedrageri, og hun skal blant annet ha vunnet en budrunde på en luksusbolig verdt 20 millioner kroner. Dette hadde hun ikke penger til å betale, og ble anmeldt. Hun har også utgitt seg for å være dyrepleier, hvor hun kom i kontakt med dyreeiere. Videre i denne saken så solgte hun denne hunden videre, noe hun også har erkjent.

Kristiansand sykehus har også en intern etterforskning etter at kvinnen skal ha brutt seg inn på et område hvor hun ikke skulle være. Hun har så tatt på seg en legefrakk og tatt bilder av seg selv på et kontor for å fremstå som en lege.

I August ble kvinnen arrestert, men da var hun bare siktet for fire tilfeller av bedrageri. Nå er altså tre nye saker lagt til, og hun kan vente seg en mye strengere straff.

Sørnett har ikke lykkes å komme i kontakt med politiet eller sykehuset.