Landslagsspiller klar for hardtsatsende Vipers

Vipers fortsetter å forsterke laget inn mot neste sesong. Fra før av er Kathrine Lunde og Malin Aune klar, nå har den hardtsatsende klubben signert nok en landslagsspiller.

NYSIGNERT: Emilie Hegh Arntzen blir presentert som Vipersspiller klokken 13:00

Det har vært mye spekulasjoner rundt Byåsen sin bakspiller Emilie Hegh Arntzen den siste måneden. Interessen har vært stor, både fra inn- og utland, og midtveis i januar ga landslagsspilleren beskjed om at hun ikke kom til å re-signere for Trondheimsklubben. Klokken 13 har Vipers kalt inn til pressekonferanse, og etter det Sørnett erfarer er det Emilie Hegh Arntzen som skal presenteres som Vipersspiller, noe som betyr at hun skal ha sett bort fra interesse både fra Larvik og flere danske klubber. Signeringen er et klart tegn på satsingen til Vipers, og at de allerede neste år kan bli regnet som utfordrere til Larvik.

23-åringen fra Skien kom til Byåsen fra Gjerpen før 2014-sesongen og har siden den gang tatt sølv i Grundig-ligaen, vunnet EM og tatt bronse i OL. Den siste tiden har Skiensjenta vært en del av en fryktet baktrio i lag med Silje Waade og Ida Alstad.

Hegh Arntzen er også datteren til landslagslegende, Hanne Hegh, som dominerte norsk handball på 80-tallet.