Kan feste grepet om medalje

Vipers møter i kveld tabellnabo Byåsen, en kamp der favoritten Vipers kan få luke ned til fjorårets sølvvinner.

TØFFE TAK: Vipers tapte med syv mål sist lagene møttes i Aquarama, nå vil Vipers hevne tapet. (foto: Ron Henning Sundvor)

Vipers ligger så langt på 3. plass med 20 poeng på 13 spilte kamper, ett poeng foran tabellnabo Byåsen. Kveldens kamp mellom lagene i Aquarama kan derfor bli svært viktig i kampen om medalje.

Høstens møte ble en svært jevn kamp med 33-32 til Vipers i Nidarøhallen, mens gjestene fra Trondheim vant i Aquarama forrige sesong. Vipers fikk mye kritikk etter kampen mot Larvik, der de var sjanseløse, men har slått tilbake med tre strake seiere, deriblant en sterk seksmålsseier mot Tertnes forrige søndag, i kveld er Vipers klare favoritter.

Nøkkelspiller ute med skade

Byåsen imponerte stort med seiere mot Rostov Donn og Erd i Europacupen tidligere i januar, men i returoppgjøret mot Erd ble det en overlegen seier til laget fra Budapest. I tillegg tapte de helgens oppgjør mot Bietigheim, ett oppgjør uten nøkkelspiller Silje Waade.

For i tillegg til Jenny Grøtan, som er ute med hjertetrøbbel, er høyreback og landslagsspiller Silje Waade ute med en kneskade. En viktig brikke både i det offensive og defensive spillet til Byåsen.

 

Les også: Hegh Arntzen klar for Vipers
– Vi er heldig som har fått Malin på laget