Enter the ad code for 468x60 ad spot

M for musikk

Av Cecilie Line Anderssen Send e-post til forfatteren - Publisert: 11. mai, 2017

Hver bokstav i alfabetet skal danses. I kveld skal 200 deltagere danse og synge seg gjennom alfabetet med både stepping, flamenco, jazz, streetmix, latinske rytmer og mange flere.

Hør intervjuet med Sharron og deltagerene her:

Pom-poms og feiekost

Sharron Roberts som driver sharrons dansestudio forteller at de 200 deltagerene har blitt delt inn i grupper og fått ulike bokstaver de skal tolke på sin måte. Dette resulterer i en forestilling med mange ulike kostymer som kjoler, cheerleadings drakter, leopardmønster, caps og bandana og rekvisitter som pom-poms og feiekoster.

Nordlys, glede, hair spray og mat er blant temaene som kommer opp i forestillingen. Hvor hvert tema starter på den bokstaven som kommer på tavlen de har plassert i hjørnet av scenen.

Sharron gir noen siste tilbakemeldinger etter en vell gjennomført generalprøve.

Utsolgt forestilling

- Sharron er utrolig flink. Hun har fortjent at forestillingen er utsolgt, og så har vi mange flinke dansere,  sier Benjamin Åteigen som skal danse til bokstavene I og N.

Selv er Sharron kjempestolt over at billettsalget har gått så bra, men vil ikke ta all æren for forestillingen selv.

- Jeg driver Sharrons dansestudio så jeg er ansvarlig for forestillingen, men vi har vært mange koreografer som har jobbet med dette siden januar, forteller hun.

Neste forestilling

Hva neste forestilling skal være vil ikke Sharron avsløre, men hun kan garantere at Alfabet ikke blir det siste du ser av denne gjengen.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand