– Lettelse å sjekke ut av Paradise

Jeanette Alexandra Sundt hadde mange tanker og erfaringer med i kofferten hjem fra TV3-serien Paradise Hotel. I dag delte hun de med Sørnett.

GJETST: Paradise-Jeanette kommer i studioet på Mediehøgskolen Gimlekollen.
Oppgjør med Paradise: Paradise-Jeanette gjestet Sørnett Radio i dag, med det hun hadde på hjertet om tiden etter realityserien. Foto: Privat

– Jeg vil absolutt påstå at det var en lettelse å sjekke ut av Paradise Hotel. Jeg var veldig glad da jeg fikk lov å komme ut, det er en forsert virkelighet og ingen klarer å leve over lengre tid i en uvirkelig og statuert verden, påstår Jeannette Alexandra Sundt til magasinprogrammet Meny på Sørnett Radio tidligere i dag.

Lettelsen til tross – Jeanette føler hun har blitt fremstilt som hun ønsket.

– De har sett en ærlig person ta del i noe som ikke handler om meg i det hele tatt. De fleste jeg kjenner og voksne som ser på har oppfattet min deltakelse slik jeg ønsket at de skulle.

Mange av Paradise Hotel-deltakerne har blitt hyppig omtalt under og etter sitt opphold på skandalehotellet. Spalteplass er ikke noe jus-studenten og journalisten Jeannette var ute etter.

– Jeg vil påstå at 90 prosent av menneskene jeg møtte der inne var der for å få kjendisstatus. For meg handler det ikke om det. Jeg er ikke realitykjendis, jeg er realitydeltaker, slår Jeanette fast og legger til:

– Etter Paradise har livet gått sin vante gang, jeg har ikke gjort noen store sprell, ikke vært med på utelivsturne eller fråtset i det motsatte kjønn som mange av de andre.

Realitydeltakeren har opplevd reaksjoner fra fans, eller oppegående mennesker som hun selv kaller de, etter at hun kom hjem fra innspillingen i Mexico.

– Jeg føler jeg har fått utbytte av oppholdet når folk 70 pluss ser på programmet, og jeg får et dypt innblikk i hvordan folk ser på det. Det er spennende å se at så gamle mennesker gidder å engasjere seg i noe så tåpelig som Paradise Hotel, ler realitydeltakeren.