Enter the ad code for 468x60 ad spot

Disse eksamenene kan avlyses

Av Rikke Monsen Send e-post til forfatteren - Publisert: 28. mai, 2010

I går ettermiddag ble det kjent at streiken likevel tar til ved noen av distriktets skoler. Skoledirektør i Vest-Agder, Marie Føreland, forteller at muntlig eksamen vil stå i fare om streiken vedvarer.

Ungdomsskoler

Muntlig eksamen vil dermed kunne bli avlyst på disse ungdomsskolene:

Lindebøskauen 11. juni

Møvig 11. juni og 16. juni

Fiskå 9. juni og 16. juni

Karuss 16. juni

Streiken kan ramme deg om du går du på en skole som ikke er tatt ut i streik. Om du skulle få en sensor fra en skole som streiker, kan du riskere å ikke få sensur på oppgaven.

- Skriftlig eksamen er allerede avviklet, men om sensorene der streiker kan det bli litt krøll og de eksamenene kan også være i faresonen. Disse har vi ikke oversikt over enda, men det vil komme etterhvert, forsikrer skoledirektøren.

Videregående

Vågsbygd videregående er hittil den eneste videregående skolen i Vest-Agder som er tatt ut i streik. Der vil eksamen gå som planlagt, siden ingen som har med eksamensarbeidet er tatt ut i streik.

- Per i dag har vi full kontroll på videregående eksamener i fylket, forteller Arly Hauge som har oversikt for de videregående skolene.

- Vi vet ingenting om en opptrapping kan ødelegge for eksamen senere. Vi er bekymret for konsekvensene av streiken og følger utviklingen, avslutter Hauge.

[fbcomments]
Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand