Kronprinsessen danset for 130 millioner

Danset til Madcons pauseinnslag under Eurovision Song Contest 2010.

Bilde 11
130 millioner seere fikk seg nok en overraskelse da våre sporty kongelige svingte seg i pauseinnslaget. Foto: Skjermdump fra youtube.com

Ikke bare skulle Kronprinsesse Mette-Marit skride opp den rosa Eurovision-løperen som Norges motedronning i en drøm av en rosa kjole lørdag. I NRKs populære pauseinnslag, der Madcon fremførte deres nyeste hit «Glow», dukket Kronprinsessen også opp.

Innslaget bestod i sin helhet av folk fra hele Europa som danset i en såkalt flashmob, en dans som starter med få deltakere og tilslutt utvikler seg til en hel gjeng. Videoen viser snutter fra mange europeiske land, og innimellom der kom det kongelige bidraget. Nå går ryktene på nettet om at dette kan være tidenes største flashmob-dans.

Filmen, som også ligger på youtube (Se link under!), viser Prinsesse Ingrid Alexandra, Marius Borg Høiby og kronprinsessen som tydelig vet å svinge seg på dansegulvet, noe som 130 millioner seere fikk med seg. Den sporty Kronprinsessen representerte kongehuset under Eurovision-finalen, og hadde også med seg sønnen Marius.

– Det var helt fantastisk, veldig gøy. Jeg er veldig stolt av Norge, som har klart å produsere et så fint show, fortalte kronprinsessen til Vgnett etter finalen.

I tillegg til Kronprinsesse Mette-Marit og Marius var  Ari Behn og Prinsesse Märtha Louise tilstede sammen med de 18.000 publikummerne i  Telenor Arena.