Start ønsker en god slutt

Den siste runden i årets Tippeliga sparkes i gang søndag klokken 18.00. Start avslutter med hjemmekamp på Sør Arena mot Haugesund.

Knut Tørum ser frem til søndagens kamp. Arkivfoto
Knut Tørum ser frem til søndagens kamp. Arkivfoto

Start ligger på en syvende plass før årets siste kamp, og har ingen reel mulighet til å klatre oppover på tabellen. Da må søndagens motstander, Haugesund, sendes hjem med åttemålstap. Så Start må nok bare konsentrer seg på å gi supporterne en god avslutning.

En artig fotballkamp

Trener Knut Tørum gleder seg til det han tror blir en gøyal fotball kamp, og man kan forvente mye god angrepsfotball.

– Det blir det. Garantert. Vi kommer til å være ute etter å avslutte dette på en ordentlig måte.  

Hele 111 mål har blitt laget begge veier under årets Start kamper. Mye av grunnen til dette er at Tørum og spillergruppen er glad i å ta de mulighetene de får

– Man skal gå for den neste scoringen når man leder 1-0. Vi vil heller ha flere mål enn å “drepe” kampen og sikre inn den ledelsen vi har.

Heller 3-2 enn 1-0

Angrepsspiller Espen Hoff vil gjerne gi Start fansen en god avslutning på sesongen. Den beste gaven mener han ville vært årets beste offensive kamp, samtidig som de tetter igjen bakover. Men hvis han må velge, så er det ikke tvil om hva som er viktigst.

– Jeg vil heller vinne 3-2 enn 1-0, vi ønsker å være gode offensive og score mye mål.

Hoff tror Start kan fortsette å produsere målsjanser under søndagens kamp, og tror det kan resultere i scoringer.  Fansen kan i hvert fall forvente den sprudlende Espen Hoff.

– Det håper jeg virkelig, det er det jeg motiverer meg for. Jeg har lyst til å revansjere kampen sist.