Superspeed stoppet av vinden

Superspeed ligger værfast, men er snart i rute igjen.

Avgangen klokken 08.00 i dag morges med Superspeed 1 fra Kristiansand til Hirtshals ble kansellert på grunn av sterk vind. Dette førte også til at avgangen fra Hirtshals klokken 12.15  ble kansellert.

Nå ser det derimot ut til at ettermiddagsavgangen klokken 16.30 vil gå som planlagt dersom været holder seg stabilt.

– Kapteinen vurderer situasjonen forløpende, men det ser foreløpig lyst ut, opplyser linjesjef Odd Grønberg i Color Line.

Han forteller også at det var midt på dagen i dag været var verst, men at det nå ser ut til at vinden roer seg. Det er når den kraftige vinden blåser i nordøstlig retning at det blir vanskelig å komme inn i havnen i Hirtshals. Vindstyrken har vært oppe i hele 20 meter i sekundet. Nå ligger vindstyrken på 17 meter per sekund og minsker gradvis.

De 250 passasjerene som nå venter på båten i Hirtshals vil alle komme med første avgang og det vil derfor ikke bli vedvarende forsinkelser.

– Vi prøver å gjøre ventetiden så kort som mulig for de som blir rammet av en slik situasjon som dette. Vi har delt ut matkuponger til de ventende i Hirtshals og de ventende i Kristiansand har fått gratisbiletter til dyreparken, sier Grønberg til Sørnett.

Har du hatt en positiv eller negativ opplevelse med Colorline på grunn av været det siste døgnet? Kontakt Sørnett på redaksjon@sornett.no!