Kristiansands kebabkonge

Sørnett.no har vært ute og testet et utvalg av Kristiansands kebabsjapper, for å finne ut hvem som kan kalle seg Kristiansands beste kebab. Kriteriene var: Smak, størrelse og hvor hurtig maten kom.

Start grill var den klare vinner av Sørnett.no's Kebabtest. Foto: Eskil F Olsen
Startgrill var den klare vinner av Sørnett.no's kebabtest. Foto: Eskil F Olsen

Torvets Grill:
Kebaben kom etter noen få minutter. Smaken på kjøtttet er god og salaten virker frisk. Minuset er at det er lite kjøtt til 60 kr. sausen har en mild og rund smak. Det er rikelig med grønnsaker, noe som hadde vært et pluss hvis ikke det hadde vært for lite kjøtt.

Terningkast på Torvets grill sin Kebab: 3

Dronningens grill og kebab:
Her kom kebaben også rimelig fort, men det er prisen som imponerer mest her. I motsetning til Torvets trenger du bare legge til ti kroner for en brus. For 70 kr får du en kebab med drikke. Det fortjener bonus poeng! her er det også mer kjøtt men det er altfor mye saus som tar altfor mye av smaken noe som trekker ned på helheten.

Kebaben til Dronningens får terningkast: 3+

Luga grill:
Her koster også kebaben 60 kr. men det er altfor lite kjøtt i den. Skuffende også når det kommer til grønnsakene . Sausen er tam og Luga grill gir heller ikke mulighet til og kunne sitte ettersom det egentlig bare er et hull i veggen.

Luga grill får terningkast: 2

Start Grill:
Her er vinneren av de utvalgte kebabsjappene! Start grill har friske rene lokaler, flatskjerm på veggen og viktigst av alt kjempe god kebab! masse kjøtt som smaker godt krydret og sausen er heller ikke verst men kunne vært litt hottere. Men det som skiller Start Grill fra de andre er det hjemmelagde pitabrødet som er fantastisk godt. Det eneste som trekker ned er prisen. 80 kroner er litt drøyt når man ikke får drikke til maten! Likevel er Start grill den klare vinneren av sørnett’s test!

Start Grills kebab: Terningkast 5