Enter the ad code for 468x60 ad spot

-Det er utrolig bittert!

Av Lars Erik Larsen Send e-post til forfatteren - Publisert: 10. oktober, 2011

Dardan Dreshaj synes det fryktelig surt at opprykket kan ryke, selv om Start 2 vinner sin avdeling.
IMG_3139

Dardan Dreshaj (19) synes det fryktelig surt at andrelaget til Start vil miste plassen i andredivisjon, dersom Start rykker ned. FOTO: LARS ERIK LARSEN

Starts A-lag ser ut til å ødelegge sjansene for et Start 2 opprykk. Dette fordi gultrøyene ikke kan ha et andrelag i andredivisjon hvis førstelaget spiller i Adecco-ligaen. Dardan Dreshaj som har scoret 12 mål i tredjedivisjon i år synes dette er fryktelig dumt.

- Det er utrolig bittert! Vi ligger an til å vinne, men det hjelper det så lite, det er utrolig kjipt, sier Dreshaj til Sørnett.

Han har selv tatt et friår fra skolen for å satse på fotballen, og han skulle gjerne spilt kamper i en høyere divisjon.

- Jeg ønsker å bli så god som overhodet mulig. Drømmen er å leve av fotballen, og jeg håper å få mange muligheter på førstelaget neste sesong.

Tidligere Start-profil Tore Andre “Totto” Dahlum tror ikke at ett år ekstra vil ødelegge for talentutviklingen om det blir med det ene året.

- På kort sikt tror jeg ikke det har så mye å si. Det er klart det er negativt hvis de blir liggende for lenge i tredjedivisjon, men på kort sikt vil det ikke bety så mye.

Han mener derimot at det må gjøres noe med talentutviklingen i Start.

- Det gjøres en altfor dårlig jobb med lokale talenter. Der må det skje noe. Start må vise seg i lokalfotballen slik at breddeklubbene blir inspirert til å produsere spillere for Start. Der har klubben en stor jobb.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand