Enter the ad code for 468x60 ad spot

Åpner for nye opplevelser

Av Caroline Ørvik Send e-post til forfatteren - Publisert: 25. januar, 2012

I slutten av februar åpner en ny restaurant i Markensgate. Daglig leder Jenni Mylly kan fortelle om et spennende konsept.
Byggingen av restauranten er i gang. Foto: Jenni Mylly

Byggingen av restauranten er i gang. Foto: Jenni Mylly

Restauranten Tilstede åpner i slutten av februar. Konseptet er nytt for mange, og inkluderer ulike typer mat.

- Vi kommer til å servere mye forskjellig, blant annet sjømat, raw food, vegetarisk og vegansk kost, forteller Jenni.

Bredt tilbud

I restauranten vil det bli ulike seksjoner, og Mylly forteller at det blant annet vil være en frokost- og lunch-bar.

- På kvelden vil vi senke lysene for å få en annen stemning, og det vil da være bordservering, sier Mylly.

Det skal også være en butikk i lokalet, og nærmere sommeren vil det bli arrangert kurs.

- I butikken skal vi selge våre egne produkter, og også Fairtrade-produkter, forteller hun.

Mye skal planlegges før åpningen i februar. Foto: Jenni Mylly

Formålet

Formålet med raw food er å beholde alle næringsstoffene, og at maten skal være minst mulig bearbeidet.

-  Ingrediensene i raw food skal ikke behandles på over 42 grader, forklarer Mylly.

Det stilles høye krav både til varene, restauranten og til butikken.

- Vi satser på naturlige, lokalproduserte og økologiske varer, avslutter hun.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand