Åpner for nye opplevelser

I slutten av februar åpner en ny restaurant i Markensgate. Daglig leder Jenni Mylly kan fortelle om et spennende konsept.

Byggingen av restauranten er i gang. Foto: Jenni Mylly
Byggingen av restauranten er i gang. Foto: Jenni Mylly

Restauranten Tilstede åpner i slutten av februar. Konseptet er nytt for mange, og inkluderer ulike typer mat.

– Vi kommer til å servere mye forskjellig, blant annet sjømat, raw food, vegetarisk og vegansk kost, forteller Jenni.

Bredt tilbud

I restauranten vil det bli ulike seksjoner, og Mylly forteller at det blant annet vil være en frokost- og lunch-bar.

– På kvelden vil vi senke lysene for å få en annen stemning, og det vil da være bordservering, sier Mylly.

Det skal også være en butikk i lokalet, og nærmere sommeren vil det bli arrangert kurs.

– I butikken skal vi selge våre egne produkter, og også Fairtrade-produkter, forteller hun.

Mye skal planlegges før åpningen i februar. Foto: Jenni Mylly

Formålet

Formålet med raw food er å beholde alle næringsstoffene, og at maten skal være minst mulig bearbeidet.

–  Ingrediensene i raw food skal ikke behandles på over 42 grader, forklarer Mylly.

Det stilles høye krav både til varene, restauranten og til butikken.

– Vi satser på naturlige, lokalproduserte og økologiske varer, avslutter hun.