Enter the ad code for 468x60 ad spot

Gode strandmuligheter

Av Kristine Eikeland Send e-post til forfatteren - Publisert: 31. mai, 2012

Mellom svabergene ligger fredelige Blomsbukta. Stranda ved Tretjønn er også et fint alternativ til Bystranda. Har du flere tips? Del dine strandperler i kommentarfeltet!

Blomsbukta

Blomsbukta (tidligere kalt Sogndalstøbukta) er ei koselig, lita bukt nedenfor Kristiansand Stadion. Her finner du tindrende blått hav, varme svaberg, to små strender, rasteplass, fotballbane og gode bademuligheter.

For enkelte landkrabber vil det være litt mye tang og tare noen steder, men for barna er det et perfekt sted for å fange krabber – da altså strandkrabber, ikke landkrabber. Med mulighetene for å ta en pause fra strandlivet ved bordene og fotballbanen like ved er det et ideelt sted for familier.

Tretjønn

Sandstranda ved Tretjønn ligger i et boligfelt like ved Tretjønnveien, men skjemmes ikke nevneverdig av det. Her er det toalettfasiliteter, fritt for søppel og rent og pent. I tillegg er det flere bord her, ei flytebrygge og en grill. Alt ligger med andre ord til rette for en hyggelig strandfest etter jobb, skole eller eksamen.

Trenger du hjelp til å finne fram?

[fbcomments]
Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand