Enter the ad code for 468x60 ad spot

ØVELSE ØVELSE ØVELSE Spredningsfare over

Av Christine Wergeland Send e-post til forfatteren - Publisert: 12. september, 2012

Siste nytt fra skadestedet: **Spredningsfare over **18 sendt til sykehus **Usikkert om hotellet er tomt

PRESSEEKONFERANSE: Ordfører Per Kristian Lunden. Odd Holum i politiet. Helle Ruhaven fra brannvesen FOTO: Caroline Ørvik

Det er ikke lenger fare for spredning av brannen til nærliggende nabohus som oppstod like etter klokken 09 i dag, onsdag. Cirka 20 personer i nærområdet er evakuert, og det er foreløpig ingen savnede.

Holum informerer om at brannen i andre etasje er slukket. Det er fortsatt åpen flamme og røyk i tredje etasje som ikke er slukket, men det er kontroll. Foreløpig er 18 personer brakt ut med skader og fraktet til Arendal sykehus.
Situasjon med savnet røykdykker førte til forsinkelser, men han ble relativt raskt funnet. Han er sendt til sykehus med røykskader.

Kan være flere på hotellet

Ingen meldinger om omkomne foreløpig, og skadeomfanget på de 18 som er fraktet til sykehus er uvisst.

Kjelleretasje og første etasje er gjennomsøkt og der befinner det seg ingen, fastslår politiet. I disse etasjene var det heller ikke brann. Hvorvidt alle personer er evakuert fra den brennende bygningen er ikke sikkert, og bygningen gjennomsøkes for personer.

- Vi kan ikke bekrefte at bygningen er tom, forteller Holum.

Hvor mange som oppholdt seg på hotellet er fortsatt uvisst.

Senter for pårørende

Pårørende ønsker foreløpig ingen kontakt med pressen. Engstelse og redsel preger senteret, og kriseteam er på stedet. Politiet mottar spørsmål fra innbyggere og det er mange som ringer inn og bekymrer seg for situasjonen videre.

 

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand