Flere nye europaruter

Fra neste år vil det nye flyselskapet Fly Nonstop starte avganger fra Kjevik. Det betyr direkteruter til destinasjoner som London, Paris og Barcelona.

Flyselskapet Fly NonStop starter opp direkteruter til åtte destinasjoner i Nord – Europa. Sørlendingene kan nå komme seg direkte fra Kjevik til London, Barcelona, Paris, Berlin, Dubrovnik, Nice, Palma og Parma.

Base på Kjevik
Flyselskapet har i dag fem ansatte, i tillegg til piloter og flyvertinner. De vil med tiden se om de kan etablere seg i andre byer i Norge, men basen nå er altså Kjevik.

– Vår visjon bygger på at vi skal være raskere, bedre, rederlige, proffe og tålmodige. Vi vil ha ærlige priser og i tillegg ha det litt gøy. Det vil passasjerene også merke, sier grunnlegger Espen Hennig-Olsen.

Lokal mat
Maten på flyene vil bli levert av Bølgen & Moi, og ellers ønsker flyselskapet å samarbeide med det lokale næringsliv. Men drivstoffet tanker de andre steder.

– Vi vil involvere næringslivet, men slik som situasjonen er nå er det billigere for oss å tanke i andre byer, sier administrerende direktør i Fly Nonstop Daniel Lundberg.

Se opptak av pressekonferansen: