FlyNonstop – Et flyselskap for alle

  FlyNonstop er et flyselskap som skal være tilpasset alle, men samtidig ha et eksklusivt utseende. - Det trenger ikke koste skjorta for at det skal være bra, sier eier Espen Hennig-Olsen.

  Flyselskapet tilbyr reiser direkte fra kjevik til åtte storbyer i Europa. Sjef og gründer for flyselskapet er Espen Hennig-Olsen. Han forteller at destinasjonene er nøye planlagt og håper alle kan nyte godt av disse.

  – Vi har valgt disse destinasjonene fordi det er hit folk ønsker å reise. Vi håper også at studenter kan benytte seg av våre tilbud med 8 direkteflyvninger til Europa, sier Olsen.

  Eier Espen Hennig-Olsen forteller om sitt nye flyselskap

  Skal vi tro sjefen selv, vil FlyNonstop være svært aktive på sosialemedier. Han røper at dette kan føre til noen meget spennende priser for studenter og ungdommer.

  – Vi har et konsept som skal gå på våre facebooksider som vi har kalt for «Countdown». Her legges det ut billetter til reduserte priser som studenter med mulighet for å reise innen kort tid kan benytte seg godt av, forteller han.

  Flyselskap for alle
  Olsen sier at flyselskapet skal og vil være for alle, selv om de har prøvd å få et visst eksklusivt utseende og service.

  – Vi skal prøve å holde en viss stil, man trenger ikke å servere dårlig mat selv om det ikke er dyrt, vi skal prøve å servere et godt produkt uten at det skal koste skjorta, påpeker eieren.

  FlyNonstop skal være et moderne flyselskap som benytter seg av all den nyeste teknologien og er først ute med ipader ombord på flyet.

  – Vi tilbyr alle reisende ipader fulle av musikk, spill, filmer og dagens aviser. Dette er noe jeg tror vil være veldig attraktivt for passasjerne, forteller han.

  For alle Apple-elskere er det en gledelig nyhet at FlyNonstop er integrert med Apples nye app, passbook.

  – Passbook vil gjøre det enklere å reise, noen timer før avgang vil billetten komme på melding til appen og alt du trenger vil da ligge der, forteller administrerende direktør Daniel Lundberg.

  Prisene vil ligge i overkant av 1500 kroner tur/retur på de billigste rutene og som en policy skal ingen ruter koste mer en rett i underkant av 5000 kroner.

  Temareiser

  Her er destinasjonene FlyNonstop tilbyr til Sørlendingene

  FlyNonstop er ikke som alle andre flyselskap og tilbyr nå temareiser, det kan være alt fra fotballkamp i London til vintur i Frankriket.

  – Temareisene er noe spennende vi jobber med der vi setter sammen og skredderskyr temapakker sammen med våre samarbeidspartnere til kundene, sier Lundberg.

  Pakkene kommer til å inneholde både fly, hotell, leiebil, buss og billetter og Olsen forteller at det vil være overraskelser ombord på disse reisene.

  – Vi ønsker å overraske litt. Kanskje vi lodder ut billetter ombord på flyet, det kan være billetter som for eksempel konserter i London, smiler sjefen.

   

  Først i Norge
  FlyNonstop er det første flyselskapet i Norge som skal lande på London City Airport, flyplassen ligger midt i hjertet av London. Ifølge FlyNonstop vil det kun ta 29 minutter fra hjulene på flyet treffer bakken til du er sjekket inn på hotellet.

  Daniel Lundberg forteller at flyvningene fra Kristiansand er nøye planlagt slik at man får mest mulig ut av oppholdet sitt.

  Administrerende direktør i FlyNonstop, Daniel Lundberg måtte svare på mange spørsmål fra pressen idag.

  – Vi starter med fem flyvninger i uka til vår hoveddestinasjon London, og alle disse er planlagt slik at kunden skal få mest mulig ut av oppholdet sitt. Har man et møte på morningen så skal du slippe å stresse med å rekke det om du flyr med oss, morgenflyvningen skal være tidlig ute og hjemreisene foregår på kvelden, forteller han.