Enter the ad code for 468x60 ad spot

Trashpop får egen scene

Av Kristine Aadne Send e-post til forfatteren - Publisert: 22. oktober, 2012

8. november starter en ny epoke for konsertarrangøren Trashpop. Da kan de endelige glede seg over et fast tilholdssted, og trenger ikke lenger pakke sekken etter konsertene.

Leder for Trashpop, Mads Hatlevik, er glad for at de har fått en egen scene. Foto: Annika M. Engen/Trashpop

-          Dette kan vi dra enormt store fordeler av, sier leder i Trashpop, Mads Hatlevik om samarbeidet de nå har fått med Pir6.

De ser positivt på løsningen de har kommet frem til og håper det kan hjelpe både dem og utestedet til å nå enda lenger.

-          Pir6 stiller med scene og lokale, mens vi kan stå ansvarlig for kulturtilbudet fortsetter Hatlevik.

Scenen kommer i andre etasje og vil kunne romme omkring 200-250 publikummere. Dette er noe lederen mener er optimalt for slike arrangementer.

-          Vi vil ha de siste og nyeste artistene – ikke de som var store på 80-tallet forteller Hatlevik

Utfordrende
TrashPop mistet i februar sitt faste tilholdssted «På hjørnet», da utestedet valgte å stenge uten forvarsel. Siden har konsertkonseptet tatt i bruk andre alternativer rundt om i byen. Disse har i følge lederen ikke vært optimale i forhold til deres ønske om lokale. Hatlevik mener samarbeidet med Pir6 vil gi dem en enorm fordel på flere plan.

-          Det finnes ikke en scene her i Kristiansand som er optimal til våre konserttilbud, vi vil derfor kunne dra store fordeler av et samarbeid med Studentsamskipnaden i Agder, SiA. Slik sett når vi jo ut til flere studenter.

 

 Satser stort
Æren av å åpne den helt nye scenen får det danske bandet Reptile Youth, 8. november. De tjuvstarter også årets Sørveivfestival, som er et årlig musikkbransjetreff. Med fullpakket program i tre dager, omtaler Hatlevik festivalen som en «tre dager til ende». En skikkelig start på det nye eventyret. Han er spent på om de vil få en større oppslutning blant studentene, nå som de skal inn på et av utestedene til SiA.

-          Vi har alltid hatt studenter på våre arrangementer, men håper så klart på at enda flere vil komme på konsertene.

Ikke-kommersielt
Trashpop startet opp i 2004 og har siden den gang arrangert over 450 konserter rundt om i Kristiansand. De er et ikke-kommersielt konsertkonsept som er dedikert til nye, spennende og aktuelle artister fra inn- og utland.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand