Skeie har troa på Sørlandslaget

Sørlandslagets trener, Steinar Skeie, stiller seg positiv til sitt lags sjanser i fredagens kamp mot IK Start.

– Det vil bli veldig vanskelig å vinne så lenge vi er et sammensatt lag som ikke har spilt sammen før. Oppkjøringa til kampen for vår del er kun et lite spillermøte, sier Skeie, som legger til at de skal spille fotball, ikke sparke.

 

Fire håndplukkede

Steinar Skeie er hovedtrener for Vindbjart FK, men har også fått æren av å være en av to trenere for Sørlandslaget. Sørlandslaget plukkes ut av Fedrelandsvennens lesere gjennom en SMS-avstemming. I tillegg ble det hentet inn fire spillere til som ble håndplukket av de to trenerne, Johannes Thor Hardarson fra Fløy IL og Steinar Skeie fra Vindbjart FK.

– De fire siste spillerne hentet vi inn for å få inn de antatt beste, samtidig som vi får inn mer rutine. Altså de som vi mente burde bli med, men som ikke fikk stemmer, som f. eks Kjetil Myrvold, som må sies å være en av de beste midtbanespillerne på hele Sørlandet.

 

Har tro på fullt hus

I følge Skeie er kampen en ålreit måte å vise fram uskrevne talenter. Helt avslutningsvis sier Skeie at han har tro på at det blir stinn brakke i Sørlandshallen fredag.

– Ja, det tror jeg. Dette er jo tross alt også en fin måte for folk å få se Starts nye spillere. Jeg anbefaler folk å være tidlig ute.