Signerte ny avtale med Sixt Bilutleie

Sixt Bilutleie signerte rekordavtale med IK Start for å sikre god eksponering på Tippeligalagets hjemmekamper.

– Det er en ypperlig mulighet å både få Sixt Bilutleie litt mer frem på kartet, men også spesielt for å støtte laget og vise at vi har troen på dem, sier Geir Lidi Pedersen, daglig leder i Sixt Bilutleie Norge til ikstart.no.

Tirsdag formiddag kunne begge parter i saken godt fornøyde presentere rekordavtalen som binder Sixt Bilutleie Norge til ytterligere nye år på Sør Arena. Det vil gjøre godt for nyopprykkede Start, såvel som Sixt.

Det er forventet at omlag 35 millioner seere vil få med seg Kristiansandslagets kamper i løpet av året og eksponeringen vil derfor være omfattende. Det er den største lokale sponsoravtalen Sixt Bilutleie Norge har gjort i løpet selskapets historie.
– Det er ikke hver dag vi signerer såpass betydelige sponsoravtaler, og det gjør naturligvis ingenting at dette i tillegg er et stort merkenavn med global virksomhet, forteller Starts sponsorsjef Ketil Børstein Stensrud til lagets hjemmeside.

Det legges også til at Starts opprykk var svært sentralt for signeringen, noe som åpner for et helt annet eksponeringsmarked. Geir Lidi Pedersen ønsker ikke å gå ut med varighet og verdi av avtalen.

Forsidebildet er hentet med tillatelse fra ikstart.no